• Veshje për burra
 • veshin e grave
 • veshje për fëmijë
 • cilësi

  cilësi

  çmim të drejtë dhe të sigurimit të cilësisë është kërkesa jonë më themelore.

 • Ekipi ynë

  Ekipi ynë

  Ekipi ynë ka më shumë se 15 vjet përvojë të tregtisë së eksport veshje.

 • histori

  histori

  Kompania jonë ka fabrika vet veshje, fabrika u themelua në vitin 2006.

Produkte Featured

Ningbo Ruihua tregtisë ndërkombëtare kompani e kufizuar është një industri dhe tregti kompani profesionale e cila fokusohet në veshje projektimin , prodhimin dhe eksportimin.

Kompania jonë ka fabrika vet veshje, fabrika u themelua në vitin 2006, ajo është e vendosur në periferi të Ningbo, transporti është i përshtatshëm.

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat !